AXI Card Pareri 2024 – Cardul tău MasterCard cu limita de până la 4.000 RON – Tot ce trebuie să știi înainte de a aplica – CreditIFN

AXI-Card-Pareri

AXI Card Pareri

AXI-Card-Pareri
AXI-Card-Pareri

AXI Card este primul IFN din România care oferă clienților săi posibilitatea de a intra în posesia unui card de cumpărături. Cu AXI Card, poți accesa sume de până la 4.000 lei. Cu toate acestea, pe parcursul contractului de credit, limita de credit poate fi modificată în funcție de anumite condiții specifice.
Această sumă de bani poate fi utilizată pentru diverse scopuri, cum ar fi cumpărături online, plata la comercianți prin POS sau retragerea de numerar de la orice bancomat. Acest lucru oferă conveniență și flexibilitate, răspunzând diverselor nevoi de cheltuieli ale utilizatorilor.
Pe site-ul oficial AXI Credit, poți aplica online rapid și ușor.

AXI Card  
Sumă maximă 4000 lei
Dobândă
0,19% / zi (5,9% / luna)
Perioadă de rambursare Până la 6 luni
Timpul de aprobare 7 zile
Comisioane 0%
Vârsta minimă a aplicantului 18 ani

Cine este AXI Card?

AXI-Card-Romania
AXI-Card-Romania

AXI Card – se concentrează pe un produs financiar inovator oferit de AXI Finance IFN SA, o companie care activează pe piața românească încă din anul 2015. Fiind primul și, momentan, singurul IFN din România care a introdus cardurile de credit în portofoliul său, AXI Finance a câștigat încrederea a peste 30.000 de clienți activi.

Caracteristicile împrumutului AXI Card

Prin AXI Card România, utilizatorii pot accesa inițial o linie de credit de până la 4.000 lei. Această limită poate fi mărită după trei luni, cu condiția ca utilizatorul să aibă un comportament exemplar în privința achitării datoriilor.
Dobânzile aferente împrumuturilor oferite de AXI Card sunt competitive pe piață, începând de la 0.19% pe zi pentru cei care își plătesc la timp obligațiile financiare. Acest lucru face din AXI Card o opțiune atractivă pentru cei care caută condiții financiare favorabile și transparente.
Un alt aspect important menționat în AXI Card este absența costurilor lunare de administrare, emitere card, livrare, și interogare sold. AXI Card oferă o dobândă accesibilă de doar 6% lunar și un serviciu online rapid și calitativ. Utilizatorii pot gestiona contul lor din confortul propriei locuințe prin intermediul aplicației Axi Card, ceea ce sporește conveniența și accesibilitatea acestui produs financiar.
AXI Finance IFN SA, cu o prezență de aproape un deceniu pe piața românească, și-a construit o reputație solidă prin introducerea produselor financiare inovatoare și prin angajamentul față de satisfacția clienților.

Ce-spun-clienții-despre-AXI-Card

👉Aplică pentru un AXI Card aici!

Avantaje AXI Card

Avantaje-AXI-Card

Avantaje-AXI-Card-1

Avantajele

AXI Card Păreri se concentrează pe un produs financiar inovator, care aduce numeroase avantaje utilizatorilor săi: 
 • Una dintre cele mai remarcabile caracteristici ale AXI Card este dobânda competitivă. Dobânda standard este de doar 0.2% pe zi sau 6% pe lună pentru cei care își achită la timp datoriile. Pentru cei care plătesc doar suma minimă, dobânda este de 0.5% pe zi din sumele utilizate, iar pentru cei care nu efectuează nicio plată timp de o lună, dobânda ajunge la 0.83% pe zi. Aceste condiții fac din AXI Card o opțiune atractivă și accesibilă.
 • Un mare avantaj al AXI Card este absența comisioanelor la retragerea de numerar de la bancomate. Spre deosebire de alte carduri de cumpărături, AXI Card nu mărește dobânda la retragerea de numerar, oferind astfel utilizatorilor mai multă libertate financiară. Nu vei plăti niciun fel de taxă suplimentară, în afară de dobânda aplicată sumelor utilizate. Nu există taxe de administrare, comisioane de acordare sau de emitere a cardului, iar livrarea cardului este gratuită. Aceste aspecte subliniază angajamentul AXI Finance de a oferi transparență și corectitudine clienților săi.
 • Pentru o siguranță sporită, AXI Card trimite notificări SMS gratuite de fiecare dată când cardul este utilizat. Astfel, poți fi mereu la curent cu tranzacțiile efectuate, asigurându-te că utilizările neautorizate sunt detectate imediat.
 • Un alt beneficiu major al AXI Card este că atunci când nu folosești sumele disponibile prin linia de credit, costurile sunt zero. Acest aspect face ca AXI Card să fie o opțiune flexibilă și convenabilă pentru gestionarea cheltuielilor.

👉Aplică pentru un AXI Card aici!

Care sunt condițiile pentru a putea aplica pentru AXI Card?

Pentru a aplica pentru AXI Card, trebuie să îndeplinești anumite condiții esențiale. Iată detaliile condițiilor necesare și documentele Necesare pentru Aplicarea la AXI Card:
 1. Vârsta: Trebuie să ai minim 18 ani și maxim 70 de ani împliniți.
 2. Cetățenie Română: Trebuie să fii cetățean român și să ai o carte de identitate valabilă, cu o valabilitate minimă de 3 luni de la data cererii pentru AXI Card.
 3. Venit lunar stabil și Dovedibile: Este necesar să ai venituri stabile și recurente, care pot fi dovedite prin documente oficiale. AXI Finance verifică veniturile prin baza de date ANAF. Dacă veniturile tale nu sunt raportate acolo, va trebui să furnizezi documente doveditoare, cum ar fi un contract de închiriere, fluturaș de salariu, de pensii etc.

Chiar dacă ai un scor negativ la Biroul de Credit, aplicația ta pentru AXI Card poate fi aprobată.
Nu este nevoie să aduci nicio garanție pentru banii împrumutați sau să furnizezi un girant. Va trebui doar să furnizezi detalii despre o persoană de contact.

AXI-Card-RO
AXI-Card-RO

👉Aplică pentru un AXI Card aici!

Cum aplici pentru un card AXI – Contul meu

Urmând acești pași, vei putea să obții cardul de credit AXI fără complicații:
 
Pasul #1: Vizitează pagina oficială AXI Card și completează cu atenție un formular cu informațiile tale personale.
Completarea Formularului AXI Card:
 • În secțiunea axi card – formular, vei introduce informațiile tale personale, detaliile de contact și datele privind veniturile tale.
 • Asigură-te că toate informațiile sunt corecte și complete pentru a evita întârzieri în procesul de aprobare.
axi-card.ro
axi-card.ro
 
Pasul #2: După ce ai fost preaprobat pentru credit, vei primi un link esențial pentru a-ți verifica identitatea electronic.
Pasul #3: Apasă butonul „Verifică identitatea”, apoi confirmă că ești de acord cu termenii și condițiile referitoare la prelucrarea datelor tale biometrice.
Pregătirea Documentelor:
 • Realizează o poză clară a cărții tale de identitate conform instrucțiunilor primite.
 • Realizează o poză tip Selfie, asigurându-te că imaginea este clară și fără distorsiuni.
Pasul #4:După ce ai efectuat verificarea identității electronice, vei primi un mesaj de confirmare a finalizării cu succes a procesului.
Pasul #5:Accesează link-ul primit prin SMS pentru a semna electronic contractul de credit și contractul pentru emiterea și utilizarea cardului AXI. Cardul AXI va fi livrat gratuit la adresa ta, asigurându-se că îl primești în cel mai scurt timp posibil.
 
Dacă preferi, poți aplica și telefonic sau prin chat-ul disponibil pe site-ul AXI Card. Un reprezentant AXI Card va prelua cererea ta, va analiza informațiile furnizate și îți va comunica aprobarea prin telefon.
Contactează Serviciul de Asistență: În cazul în care întâmpini dificultăți sau ai întrebări pe parcursul procesului, ai la dispoziție Axi Card contact pentru suport suplimentar.
Procesul de obținere a unui AXI Card este simplu și accesibil, iar echipa de asistență este întotdeauna disponibilă pentru a te ajuta în orice situație. Cu AXI Card, beneficiezi de o soluție financiară convenabilă și de încredere pentru nevoile tale. AXI Card demonstrează angajamentul său față de clienți, oferind un serviciu de încredere, bazat pe experiență și expertiză în domeniul financiar.
 

AXI Card rambursare – AXI Card plata

Modalități de Plată

Poți achita datoria AXI Card prin mai multe modalități, inclusiv online, la ghișeele BCR, prin transfer bancar și chiar fără a avea un card bancar, la ghișeele sucursalelor BCR sau prin transfer bancar din contul tău.
 • Plata Online și la Ghișee: Plata online este disponibilă pe site-ul oficial AXI Card și este recomandată pentru ușurința și accesibilitatea sa. De asemenea, poți opta pentru plata la ghișeele BCR pentru un proces rapid și convenabil.
 • Transfer Bancar și Alte Variante: Transferul bancar este o altă opțiune pentru achitarea datoriei. Poți efectua transferul din contul tău BCR sau dintr-un alt cont bancar către contul AXI Card.

Termene Limită și Penalități

Este esențial să plătești suma datorată la timp pentru a evita penalitățile. În cazul întârzierilor la plată, se aplică o dobândă penalizatoare în funcție de numărul de zile de întârziere.
 • Dobândă Penalizatoare Inițială: Începând cu ziua a 6-a a celei de-a doua luni de neplată a cel puțin sumei minime datorate, se va percepe o dobândă penalizatoare de 0.5% pe zi. Această dobândă se aplică timp de 60 de zile și nu va depăși suma de 100 lei pe lună.
 • Dobândă Penalizatoare Extinsă: În cazul întârzierilor de plată pentru o perioadă mai lungă de 60 de zile, începând cu a 61-a zi de întârziere, se va aplica o dobândă penalizatoare de 12% pe an până la achitarea integrală a obligațiilor totale de plată.
AXI-Card-0%
AXI-Card-0%

👉Aplică pentru un AXI Card aici!

Alternative AXI Card

AXI Card Contactaţi

AXI Card pune la dispozitia clientilor urmatoarele date de contact:

 • Companiei: AXI Finance IFN S.A.
 • Adresă: Bd. Primăverii Nr 19-21, etaj 3, Sectorul 1, București
 • Telefon: 031.90.33
 • E-mail: help@axi-card.ro

AXI Card Pareri – Întrebări frecvente

Ce se întâmplă dacă nu plătesc la timp?

Dacă nu plătești la timp sumele datorate către AXI Card, pot apărea mai multe consecințe și penalități, inclusiv:
 • Dobânzi Penalizatoare: În caz de întârziere la plată, se va aplica o dobândă penalizatoare, care poate fi de 0.5% pe zi în primele 60 de zile de întârziere și poate crește ulterior.
 • Limitarea Serviciilor: Compania poate lua măsuri pentru a limita sau suspenda serviciile oferite de către cardul tău, cum ar fi capacitatea de a efectua noi achiziții sau retrageri de numerar.
 • Impactul Asupra Scorului de Credit: Întârzierile la plată pot avea un impact negativ asupra scorului tău de credit, afectându-ți capacitatea de a obține alte forme de credit sau împrumuturi în viitor.
 • Proceduri de Recuperare a Datoriilor: Dacă întârzierile persistă, AXI Card poate demara proceduri de recuperare a datoriilor prin intermediul agențiilor de colectare sau prin intermediul instanțelor de judecată.
Pentru a evita aceste consecințe și penalități, este esențial să îți gestionezi plățile în mod responsabil și să plătești sumele datorate la timp sau să comunici cu AXI Card pentru a stabili un plan de plată viabil.

Care este rata dobânzii la AXI Card?

 • Dobânda de bază pentru utilizarea AXI Card este de 0.19% pe zi (5,9% / luna), ceea ce este destul de avantajos. Cu toate acestea, este important să fii conștient de posibilele creșteri ale dobânzii în anumite situații:
 • Dacă nu reușești să plătești integral datoria într-o lună, dobânda poate crește la 0.5% – 0.83% pe zi, ceea ce poate duce la costuri suplimentare semnificative.
Prin achitarea la timp a datoriilor, poți evita riscul de a fi supus acestor dobânzi majorate și să îți menții cheltuielile sub control.

Pot aplica pentru card AXI rău platnicii?

Desigur, AXI Card poate aproba linii de credit și pentru cei cu un istoric mai puțin favorabil la Biroul de Credit.
Compania înțelege că trecutul financiar nu este întotdeauna un indicator precis al comportamentului viitor al persoanelor. Astfel, chiar și celor cu istoric de plată negativ li se oferă oportunitatea de a accesa serviciile financiare, întrucât AXI Card consideră că fiecare merită o șansă de a-și îmbunătăți situația financiară.
 
Axi-card
Axi-card
Te-am convins?
 
 
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *